GİTMEK İLE KALMAK ARASINA SIKIŞMAK

   Gitmek ya da kalmak nasıl olur bu işi cidden bilmiyorum. Ne gidebiliyorum ne de kalabiliyorum. Ne bok yapacağımı bende bilmiyorum. Ne yapacağım amına koyduğumun dünyasında ne ne!!!!. Kendimi yapa yalnız hissediyorum. En yakın olanlar bile biliyorum belli bir yere kadar kalacaklar yanımda. Olur, birisinin keyfini bozmaya başladım mı ayrılacak hepsi yanımdan. O zaman insan bu dünyada yalnız değil de nedir peki? Yok, ben seni yalnız bırakmam, yok bilmem neler hepsi hikâye gibi geliyor bana. 
   Yalnız yaşamayı mı öğrenmemiz lazım acaba. Yoksa kimseye bağlanmamayı mı? Yalnız yaşamayı öğrendiğimiz zaman kimseye bağlanmama gereksinimi duymuyor musun zaten? Bütün bu sıkıntılar çekmemiz hep yalnız kalmaktan korktuğumuz için olmasın? Fakat niye yalnız kalmaktan korkuyoruz ki? Gerçeklerle yüzleşmek olmasın? Çünkü biz hep kendimizi kandırma eğilimindeyiz. Beynimiz öyle çalışıyor gibi. 
   Ne yapacağız şimdi hangi yolu seçeceğiz? Birisine bağlanmayı mı, yoksa yalnız yaşamayı mı öğrensem. Hangi yol??. Hayattaki acıya göğüs germeyi becerebilirsem yalnız yaşayacağım ben. Ama beceremezsem kafama sıkacağım. Siz hangisini seçersiniz bilmem. Karar sizin isterseniz hiçbir şey de seçmezsiniz. Umarım daha güzel seçimler bulursun siktiğimin hayatında…

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ARADA KALMAK

İNCE ÇİZGİ

BİZ ASLINDA İKİ KİŞİYİZ